top of page

OM OSS

Med över tjugo års erfarenhet från branschen har vi skapat en miljö där kunskap och service står i fokus! Vi arbetar för att du som golfare skall få det som passar bäst för dig och din sving, vi analyserar och anpassar hela bagen från Driver till Putter, vi utför alla typer av renoveringar och reparationer. Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten ”nöjd kund” är ledstjärnan i vår verksamhet!

 

Vi hjälper idag ett stort antal klubbpron, Svenska tourspelare, landslagsspelare samt eliten inom longdriving. Men det är den ”vanliga golfaren” som är vår viktigaste kund, det är också han/hon som får det tydligaste mätbara förändringarna i sitt spel vid anpassad utrustning.

 

Dom stora klubbtillverkarna kan anpassa få variabler, man kan beställa klubborna förlängda eller med lagom styva skaft. Dessa företag har dock ingen möjlighet att anpassa alla de variabler som går att anpassa. Vi tittar särskilt på specifikationer som MOI (tröghetsmoment), svingvikt, lie/loft justeringar, grepptjocklek, skaftets ”ryggrad”, totalvikt, balanspunkt etc. allt för att kunden ska få det som passar honom eller henne bäst!

I en riktig ”Custom Fitting” är man inte bunden till några speciella märken. Man plockar det klubbhuvud som passar bäst, kombinerar det med det skaft som passar bäst och anpassar alla de variabler som påverkar ditt spel. Det finns dessutom ett stort urval av grepp. Den stora fördelen är alltså att du får din perfekta kombination av olika delar i klubban!

På en golfklubba finns det många variabler som går att förändra och anpassa; längd, vikt, vinklar, grepp osv. Men det finns också mer osynliga variabler som också påverkar ditt spel. Den erfarne spelaren känner till uttryck som svingvikt, flex, och vridstyvhet. Det är inget man måste känna till för att spela bra. Men det blir betydligt lättare att spela bra om dessa variabler är anpassade till ditt spel och till ditt sätt att svinga. Det är just denna anpassning som kallas för ”custom fitting”.

Du måste inte nödvändigtvis köpa nya ”skräddarsydda” golfklubbor, utan anpassa de klubbor du redan har genom att se över alla dessa variabler och åtgärda detsamma.

Vår Studio

IMG_0373.jpg
IMG_0368.jpg
IMG_0418.jpg
IMG_0421.jpg
tony.jpg
PGA_2018_QT Professional.png
top100-website.png

Tony Guelli

Professional Club Fitter

PGA Club Professional
PGA Of Sweden

bottom of page